RADIO
Viti Studio © 2018
Constanta - ROMANIA
PRODUCTIE DE RADIO

Productiile radio au stat la baza realizarii proiectului Viti Studio. Cu un portofoliu vast in ultimii ani au fost realizate sute de spoturi publicitare, emisiuni de radio, semnale de post, promo-uri etc.

Aceste productii continua si in prezent fiind realizate emisiuni de radio si spoturi publicitare pentru diferite companii si statii locale de radio.

In ultimii ani au fost realizate emisiuni si pachete de semnale/jingle de post pentru statiile Radio Orizont FM (Medgidia 97.5 FM), Radio Constanta / Radio Vacanta (100.1 FM), Radio Sun Romania (online) dar si spoturi publicitare pentru diferite companii ce au fost difuzate la statiile locale de radio, Europa FM, National FM, Kiss FM, Pro FM sau Pro TvAntena 1.

PRODUCTIE SPOTURI PUBLICITARE

Timp de realizare spot publicitar : 24-72 ore in functie de complexitatea comenzii, spot multi voice, scenariu, dialog etc.

Pentru oferta de pret trimiteti un email la contact@vitistudio.com

PRODUCTIE EMISIUNI DE RADIO

In prezent Viti Studio realizeaza pentru Radio Orion Fetesti emisiunile, Music News versiunea de radio si Top 40.
Acestea sunt difuzate seara de luni pana vineri intre orele 20 si 21 respectiv in weekend, sambata de la ora 15 si in reluare duminica de la ora 10.
Emisiunea prezinta in fiecare seara cele mai noi piese lansata si informatii din industria muzicala. Este difuzata la Radio Orion de luni pana vineri.
Top 40 prezinta cele mai ascultate piese ale momentului in saptamana respectiva. Se difuzeaza in weekend la Radio Orion.
EMISIUNI DE RADIO
SPOTURI PUBLICITARE
JINGLE / SEMNALE DE POST
Spoturi publicitare realizate in perioada 2007 - 2016 pentru diferite posturi de radio sau companii.
RADIO ORION 91.7 FM (Fetesti)
RADIO ORIZONT 97.5 FM (Medgidia)
RADIO VACANTA 100.1 FM (Constanta)
RADIO CONSTANTA 100.1 FM (Constanta)
Voci : Tiberiu Cristian, Alexandru Axente, Raoul.
Productie audio : Tiberiu Cristian (Viti Studio)
Productii realizate in perioada 2007 - 2016
RADIO SUN ROMANIA (Online)