VITI STUDIO
Viti Studio © 2018
Constanta - ROMANIA
2010
Proiectul VITI STUDIO a luat fiinta in luna martie avand ca domeniu principal realizarea de productii de radio, spoturi publicitare si alte servicii audio.
2011
Sunt lansate primele productii de televiziune : generice, promo-uri, intro-uri de emisiuni etc. Incep primele colaborari in acest domeniu.
2012
Sunt produse din luna noiembrie primele emisiuni cu difuzare saptamanala : Box Office, Music News si exclusiv pentru o statie de televiziune emisiunea Top Hit. La sfarsitul anului emisiunile saptamanale erau difuzate doar de catre doua statii de televiziune din judetul Constanta.
2013
Incep primele colaborari cu statii de televiziune din Romania. Anul se incheie cu o retea de cinci posturi de televiziune locala din tara noastra..
2014
Incepe productia seriei de emisiuni Marile Orase. Pachetul este finalizat in 2015 si cuprinde 15 episoade, prezentand in imagini video de actualitate orase celebre, capitale de pe intreg mapamondul. Numarul de colaborari ajunge la peste 15 statii de televiziune.
2015
Incepe productia seriei de emisiuni Jurnal de Calatorii. Aceasta emisiune este in productie continua, in prezent ajungandu-se la un numar de 33 de episoade.
2016
Incep productiile de emisiuni radio pentru statia Radio Orion din Fetesti : Music News si Top 40.
2017
Anul aduce in prim plan un proiect mai vechi al VITI STUDIO, emisiunea cu numarul sase, Video Hits. Productia contine videoclipurile celor mai celebre si cunoscute piese din anii 70 pana in anii 90. Au fost finalizate 22 de episoade.
2018
Emisiunea in serie Jurnal de Calatorii a ajuns la episodul 45 iar alte 5 episoade sunt in lucru.